« Vanavond Coverband Sebastian op het podium»

Gepubliceerd op 23-03-2019

60’s, 70’s & 80’s Classic Rock / Blues & Pop
Van CCR tot Santana……van the Kinks tot ZZ Top…… ……..van Brainbox tot Uriah Heep en Deep Purple…….. van Lenny Kravitz tot Focus……..van Cockney Rebel tot Golden Earring…….noem ze allemaal maar op…….zes ervaren muzikanten uit voorheen allerlei gerenommeerde bands konden zich daar helemaal in vinden. Niks lag vast, alles mocht en kon, maar liefst wel stevig…..aldus de bandleden. Dus sloeg deze enthousiaste en doorgewinterde club eind 2014 aan het repeteren, en al doende werd besloten het podium te gaan betreden onder een roepnaam, ‘’Sebastian’’.

Met aan het roer de altijd gedreven leadzanger Jan Rooijakkers, bekend van o.a. No Names, Slipper en Basic neemt hij als vanouds de zo specifieke leadzang weer voor zijn rekening en wordt daarbij gesteund en geflankeerd door twee gitaristen, ‘n toetsenist, bassist en drummer. Zelf neemt hij ook de percussie voor zijn rekening omdat Jan nog steeds een begenadigd slagwerker is.

Begin 2016 zijn we dan zover om de repetitiestal te verlaten. Een eerste gig in Veldhoven is meteen een groot succes gezien de opkomst en het enthousiasme van het massaal toegestroomde publiek, duidelijk zeer geïnteresseerd in onze muzikale terugblik van ‘’vroeger’’. Sebastian is zeker niet de enigste geduchte coverband, toch houden we vast aan ons motto : ‘’ …..het zit hem in de details en passie’’. Dit missen is eigenlijk geen optie en dit is nog maar het begin….aldus die zelfde zes !!! 

Inmiddels, sinds augustus 2018, zijn we met zijn vijven. Jan van Geel, tweede gitarist, is gestopt in juli 2018 wegens prive drukte, en ook drummer Benny heeft letterlijk de stokjes moeten doorgeven aan een ervaren en geroutineerde nieuwe slagwerker. 

nw-fb-23-MAART-1553344912.jpg