« Zaterdag 31 augustus Daddy To The Rescue»

Gepubliceerd op 19-08-2019

Altijd nog eens ouderwets willen jiven? Of lekker los willen gaan op rock ’n roll? Dat kan want zaterdag 31 augustus zal de Nederlandse Swing, Jive & Boogie Band Daddy To The Rescue bij ons op het podium staan. Ze spelen zo’n beetje alles wat tussen jive, boogie woogie, rock ’n roll en swing zit. Het belooft een heet avondje te worden.

Daddy To The Rescue is een band die je laat swingen op authentiek Jump ’n Jive, Swing-Blues, Swing-Jazz, Jump-Blues, Boogie-Woogie, Rhythm ’n Blues... geef het maar een naam! De naam is niet gemakkelijk in één categorie te plaatsen.

Geïnspireerd door de US Rhythm ’n Blues Charts van de Forties en Fifties weten de Daddies als geen ander de ritme-pezen en dansspieren gevoelig te raken. Denk hierbij aan de muziekstijlen van o.a. Louis Jordan, Big Joe Turmner. Tiny Bradshaw, Roy Brown, T-Bone Walker en vele anderen. Maar ook muziek van o.a. Benny Goodman, Tiny Grimes en Nat King Cole behoren tot het repertoire. Met andere woorden: deze band swingt, en niet zo’n beetje ook!

Daddy To The Rescue laat de gouden jaren van de dansmuziek in stijl herleven en heeft maar één doel: het publiek een onvergetelijke ervaring geven.

fb-31-augustus-1563809127.jpg